Take a look at the schedule for the Audit and Risk Conference 2019 and plan out your day. If you prefer here is a handy printable PDF.

9:00am

Registration Opens

9:30am

Pre-conference activities

Duration: 50 minutes

Location: Oxford Room

Speaker:

  • Lee Glover

    Lee Glover
    Haines Watts

Chair:

  • Bob Deed
    Experienced Non-Executive and Consultant

Duration: 50 minutes

Location: London and Cambridge Room

Speakers:

  • Anna Clarke

    Anna Clarke
    RSM

  • Keith Ward

    Keith Ward
    RSM

Sponsored by:

10:20am

Chair's opening remarks

Duration: 10 minutes

Location: Queens (palace)

Speaker:

  • Waqar Ahmed

    Waqar Ahmed
    L&Q

10:30am

Duration: 30 minutes

Location: Queens (palace)

Speaker:

  • Dr Mairi McLean

    Dr Mairi McLean
    Royal Cornwall Hospitals NHS Trust

Chair:

  • Waqar Ahmed

    Waqar Ahmed
    L&Q

11:00am

Duration: 30 minutes

Location: Queens (palace)

Speaker:

  • Fiona MacGregor

    Fiona MacGregor
    Social Housing Regulator

11:30am

Duration: 40 minutes

Location: Queens (palace)

Speaker:

  • Paul Johnson
    Institute for Fiscal Studies (IFS)

Chair:

  • Waqar Ahmed

    Waqar Ahmed
    L&Q

12:10pm

Networking break

12:40pm

Breakout sessions, please select one option

Duration: 45 minutes

Location: Oxford Room

Speakers:

  • Sarah Brown
    KPMG

  • Stephen Bennett

    Stephen Bennett
    Castles & Coasts Housing Association

  • Robyn Llewellyn

    Robyn Llewellyn
    Orwell Housing Association

  • Maria Hallows

    Maria Hallows
    Beever and Struthers

  • Helen Young
    Home Group

Chair:

  • Robyn Llewellyn

    Robyn Llewellyn
    Orwell Housing Association

Duration: 45 minutes

Location: Palace

Speaker:

  • Alix Bedford

    Alix Bedford
    Zurich Insurance

Chair:

  • Catherine Weller
    Pobl Group

Sponsored by:

Duration: 45 minutes

Location: London and Cambridge Room

Speakers:

  • Gareth Francis

    Gareth Francis
    Clarion Housing Group

  • Henrietta Podd

    Henrietta Podd
    JCRA

Chair:

  • John Butler

    John Butler
    National Housing Federation

1:25pm

Networking lunch

Duration: 1 hour

Location: Princes (palace)

2:25pm

Breakout sessions, please select one option

Duration: 45 minutes

Location: Queens (palace)

Speaker:

  • Karen Doran

    Karen Doran
    Regulator of Social Housing

Chair:

  • John Bryant

    John Bryant
    National Housing Federation

Duration: 45 minutes

Location: London and Cambridge Room

Speakers:

  • Mike Shepherd

    Mike Shepherd
    VIVID

  • Jonathan Corris

    Jonathan Corris
    Devonshires

Chair:

  • Chris Miller
    Midland Heart

Sponsored by:

Duration: 45 minutes

Location: Oxford Room

Speakers:

  • Senior Representative
    National Cyber Security Centre

  • Maureen Hopcroft

    Maureen Hopcroft
    Women's Pioneer

Chair:

  • Paul Bayly

    Paul Bayly
    National Housing Federation

3:10pm

Networking break

Duration: 30 minutes

Location: Princes (Palace)

3:40pm

Duration: 40 minutes

Location: Queens (palace)

Speakers:

  • Keith Petty
    L&Q

  • Jeff Laidler
    Gibbs Laidler

Chair:

  • Waqar Ahmed

    Waqar Ahmed
    L&Q

4:20pm

Duration: 40 minutes

Location: Queens (palace)

Speaker:

  • Caspar Berry

    Caspar Berry

Chair:

  • Waqar Ahmed

    Waqar Ahmed
    L&Q

5:00pm

Duration: 1 hour

Location: Princes (Palace)

9:00am

Pre-conference activities

Duration: 50 minutes

Location: Oxford Room

Speaker:

  • Lee Glover

    Lee Glover
    Haines Watts

Chair:

  • Becky Tucker

    Becky Tucker
    Sovereign

Duration: 50 minutes

Location: London and Cambridge Room

Speaker:

  • Rina Goldenburg Lynch

    Rina Goldenburg Lynch
    Voice at the Table

9:50am

Chair's opening remarks

Duration: 10 minutes

Location: Queens (palace)

Chair:

  • Karen Featherstone

    Karen Featherstone
    Places for People

10:00am

Duration: 40 minutes

Location: Queens (palace)

Speaker:

  • Carolyn Halpin

    Carolyn Halpin

Chair:

  • Karen Featherstone

    Karen Featherstone
    Places for People

10:40am

Duration: 50 minutes

Location: Queens (palace)

Speakers:

  • Liz Skelton

    Liz Skelton
    The Guinness Partnership

  • Karen Doran

    Karen Doran
    Regulator of Social Housing

  • Bill Byfield
    Savills

Chair:

  • Karen Featherstone

    Karen Featherstone
    Places for People

11:30am

Refreshment break

Duration: 30 mins

Location: Princes (palace)

12:00pm

Breakout sessions, please select one option

Duration: 45 minutes

Location: Queens (palace)

Speaker:

  • Arturo Dell

    Arturo Dell
    HouseMark

Chair:

  • Diane Raphael

    Diane Raphael
    Longhurst Group

Duration: 45 minutes

Location: Oxford Room

Speakers:

  • Becky Tucker

    Becky Tucker
    Sovereign

  • Paul Bayly

    Paul Bayly
    National Housing Federation

  • Lee Cartwright

    Lee Cartwright
    Beever and Struthers

Chair:

  • Becky Tucker

    Becky Tucker
    Sovereign

Duration: 45 minutes

Location: London and Cambridge Room

Speakers:

  • Laurence Bowles

    Laurence Bowles
    Savills

  • Nigel Henretty
    Office of National Statistics

Chair:

  • John Butler

    John Butler
    National Housing Federation

12:45pm

Networking lunch

Duration: 50 minutes

Location: Princes (palace)

1:45pm

Breakout sessions, please select one

Duration: 45 minutes

Location: Queens (palace)

Speakers:

  • Marc Hadley-Smith

    Marc Hadley-Smith
    RSM UK

  • Steve Jarrett

    Steve Jarrett
    RSM UK

Chair:

  • James Prestwich

    James Prestwich
    National Housing Federation

Sponsored by:

Duration: 45 minutes

Location: Oxford Room

Speakers:

  • Gemma Glass
    Optivo

  • Justin Freeman
    ForHousing

Chair:

  • Sue Ramsden

    Sue Ramsden
    National Housing Federation

Duration: 45 minutes

Location: London and Cambridge Room

Speaker:

  • Guy Biggin
    Crowe

Chair:

  • John Butler

    John Butler
    National Housing Federation

2:30pm

Networking break

Duration: 20 minutes

Location: Princes (palace)

2:50pm

Duration: 40 minutes

Location: Queens (palace)

Speakers:

  • Louise Thompson
    Tpas

  • Jacqui McKinlay

    Jacqui McKinlay
    Centre for Public Scrutiny

  • Jill Haley

    Jill Haley
    Byker Community Trust

  • Adele Rae
    Leeds and Yorkshire Housing Association

Chair:

  • Karen Featherstone

    Karen Featherstone
    Places for People

3:30pm

Chair's closing remarks and end of the conference